2016. április 3., vasárnap

Ne haragudjatok!

Sziasztok!
Először is szeretnék bocsánatot kérni amiiért így eltűntem, de egyszerűen képtelen voltam az írásra. Túl sok minden zúdult hirtelen a nyakamba és nem volt rá időm, se pedig energiám. Remélem nem haragszotok rám.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretnétek, ha folytatnám a blogot? Mert most már lesz rá időm és tele vagyok ötletekkel, de csak akkor folytatom, ha ti is szeretnétek.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)

3 megjegyzés:

  1. Én szeretném hogy folytasd mind a két blogodat. Nagyon szerettem őket és sajnáltam, hogy eltüntél. Viszont annyit kérhetek, hogy a részek előtt még legyen egy kis összefoglaló, mert már nem nagyon emlékszem mi volt az elöző részekben. Persze ahogy olvasnám úgy eszembe jutnának, de az elején általában teljesen homályban vagyok. Köszönöm és várom az új részeket! :)

    VálaszTörlés
  2. Régen én is olvastam a blogod, és már akkor nagyon megfogott. Kicsit csalódott voltam, hogy nem írtál, de nagyon örülnék ha újra elkezdenéd. Én biztosan olvasnám.
    Személy szerint tudom, milyen ha az ember nem tud leülni írni, hiába próbálkozik órákat.
    Szóval én nagyon várom a folytatást hajrá hajrá :DDD

    VálaszTörlés
  3. Szia
    Én is örülnék a folytatásnak, amikor olvastam a blogodat nekem nagyon tetszett és mindig izgatott voltam az új részek láttán.
    Viszont azt nem értettem annyira vagy csak nekem volt olyan fura, hogy az egyik részbe Kate szemszögébe teljesen úgy láttuk, hogy Harry teljesen úgy tartja ott mint egy rabot (36.)
    A másikba pedig Harry szemszögében ez annyira nem mutatkozik meg. Az igen, hogy sajnálja, hogy Katet megütötte, de arról semmi, hogy miért viselkedik vele úgy ahogy hiszen rózsacsokrot vesz neki mintha semmi rossz nem történt volna és minden normálisan működne a pofonon kívül. (37.)
    Ez lehet csak az én véleményem, hiszen jelenleg csak az utolsó 2 részt olvastam vissza lehet nem is teljesen jogos, de én most így gondolom, de ettől függetlenül tényleg kíváncsi lennék a folytatásra.
    Bogi

    VálaszTörlés